Beste van Nederland!!!!

Vrijdag 7 juni vertrok een bus vol sportieve leerlingen van het Mencia Breda en Zundert naar Papendal. Het topsport walhalla van Nederland. Na een massale opening vertrokken de 2 floorball teams o van klas 1-2 naar de sporthal. De veldloopteams gingen hun parcours verkennen. De leerlingen hebben gestreden in deze landelijke finale tegen de beste leerlingen van hun discipline. Daarbij zijn de floorball teams beide de beste van Nederland geworden. Een topprestatie.

Hier een impressie van de dag. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star