Regionaal voetbaltoernooi O.B. jongens

IMG_4001Vrijdag 2 juni zijn we met een tweedejaars jongens voetbalteam naar RKVV JEKA gefietst om wedstrijden te spelen tegen andere onderbouw teams van scholen uit Breda. In totaal deden 14 jongens teams en 12 meisjes teams mee aan het toernooi. Dat op halve kunstgrasvelden werd gespeeld. Na de poule op doelsaldo te winnen met goed samenspel en zonder een tegendoelpunt te incasseren, speelden we de kwartfinale tegen titelverdediger Prinsentuin van Cooth. De spannende wedstrijd eindigde in 1-1 waardoor 3 penalty’s per team de beslissing moesten brengen. Na 2-0 voor te komen kwam Prinsentuin langszij. Het werd een zeer spannende penaltyserie waarin na 18 penalty’s uiteindelijk de titelverdediger aan het langste eind trok.
Ondanks de grote teleurstelling hebben onze talenten alles gegeven en laten zien een hecht team te zijn.

Op naar volgend jaar om minimaal de 1/2 finale te halen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star